Da li ste ikada razmišljali o tome što je zapravo estetska stomatologija, što vam pruža i na koje sve načine možete uljepšati svoj osmjeh i svoje zube?

Pridjev "estetski" povezujemo sa zahvatima na licu i tijelu, bolnim operacijama, koje zahtjevaju opštu anesteziju i dugotrajan oporavak, dok stomatologiju povezujemo s klasičnim zahvatima kao što je liječenje zuba. Ne razmišljamo o tome šta čini najvažniji dio našeg lica, ono što svatko pri ličnom kontaktu prvo i odmah primjećuje, a to su nesumljivo naši zubi i naš osmjeh.

Zahvaljujući današnjoj vrhunskoj tehnologiji i vještinama stomatologa, možemo drastično promijeniti naše zube, kako bi s njima bili zadovoljni, izgradili veće samopouzdanje i mogli se slobodno ponašati u svim prilikama, a sve to brzo i bezbolno.
Za svaki problem postoji rješenje kao što je ispravljanje zuba-ortodoncija, izbjeljivanje, uljepšavanje oblika i veličine zubiju pomoću keramičkih faseta, nadomještanje izgubljenih zubiju ugradnjom titanijumskih implantata vrhunske kvalitete, na koje se potom stavljaju estetske bezmetalne keramičke krune (krunice koje nemaju metalni skelet te na taj način izvanredno imitiraju prirodan izgled zubne gleđi).

Došlo je vrijeme kada se svatko od nas može široko nasmiješiti i reći: to je ono što mi je oduvijek bila želja!